Hier zijn we dan: Mieke en Armand, twee architecten die graag in de natuur vertoeven en een passie delen voor rotsklimmen, de bergen, (we leerden elkaar kennen aan de rotsen!), reizen, avontuur en muziek.

Dat deze villa op ons pad terecht kwam, moet toeval van de mooiste soort zijn. Villa Michaux brengt al onze passies samen in één onwaarschijnlijk project. Samen met onze kinderen Miou, Aaron en Finn gingen we het avontuur aan om te zoeken naar de oorsprong en authenticiteit van de villa en haar te renoveren. Door gesprekken met drie generaties oud-bewoners kregen we een bijzondere kijk op de voorgeschiedenis van het huis die de keuzes voor kleuren en materialen oa mee bepaalden.

Nu het werkmateriaal is opgeborgen, willen we het huis openstellen. Vandaag kan je de woning huren en er verblijven met 12 personen (14 op aanvraag).

We werken hard om in het inspirerende kader van de villa ruimte te maken om te ontmoeten en samen te creëren door workshops, cursussen, weekends op maat,… te organiseren – steeds binnen de heel eigen sfeer van de villa en op het ritme van de omgeving..

Later hierover meer!

 

Nieuwsbrief