Halewijn Lievens (vennoot NU-architectuuratelier) 20/11/2022

Het was heerlijk om ‘s avonds, als het donker was, toe te komen in de Villa en de passie te voelen waarmee deze modernistische binnen werd gerenoveerd. Grote comfortabele en mooie slaapkamers, véél badkamers, een zeer gezellige keuken en een groot terras waar we nog eens naar de Melkweg konden kijken…

De volgende ochtend genieten we van een lekker panoramisch ontbijt in de herfstkleuren van de maasvallei. De villa is intiem en gezellig maar heeft ook veel licht en ruimte. Met deze twee kwaliteiten zou ik de Villa aan iedereen willen aanraden die met familie of een groep mensen wil samenzijn en van de natuur genieten in de omgeving.

acteur Peter Van den Eede en partner Marlene De Smet 14/11/2022

Zoals mijn kleindochter (bijna 5) bij vertrek zei: “het was een schitterend huis”, beamen wij allemaal! 
Puur genot van de omgeving, het zicht, het weer, het zo mooi en comfortabel ingerichte huis, het was top!

Sofie Philips, Britsom Philips architects 19/11/2022

We beleefden een zalige tijd in Villa Michaux: architecturale parel in een prachtige natuurlijke setting. Genieten van de grandeur van weleer, met zijn rijkelijke detaillering, kleuren en patronen, alsook alle comfort en sublieme uitzichten. Dream combo! Merci!

Willem Boel, beeldend kunstenaar 11/12/2022

Bedankt voor het wondermooie weekend! We staan in volle verwondering voor jullie doorzettingsvermogen en visie om van dit ‘lelijke eendje’ een absolute parel en trekpleister voor de streek te maken. Wij komen zeker terug. Willem, Maren, Walter & Ernest. 

Pauline de Schryver 26/02/2023

Sorry aan alle geïnteresseerden.  Villa is uitverkocht tot minstens 2030! Wij kunnen niet anders dan blijven terugkomen!

De Bende 05/03/2023

Wow, Mieke en Armand,

Jullie hebben een fantastische plek. Zalig uniek huis om even in rond te hangen met een “bende” vrienden. We’ll be back!

De Meisjes 10/02/2023

Meisjesweekend: Wat een inspirerende plek!

De luxe en verfijnde afwerking zijn een weldaad. En dat zorgt voor de ruimte om te genieten.En genieten doen we ;-). Merci Mieke en Armand, om deze prachtige plaats te willen delen. Lots of Love, The Girls!

Timo, Laure, Flo, Hendrik, Anna, Lories, Amber, Sien, Nicolas, Anthony en Pello 08/01/2023

Zalige plek om er met fijne mensen te verblijven! (en te verstoppen)! Merci en Groetjes

Familie van Buren 30/12/2022

Zalige plek om samen te zijn. De week is voorbijgevlogen. Een wandeling op de heuvelrug. Een hinde in ons bord. Alles voorhanden – we komen zeker eens terug. 

Nieuwsbrief