Het is niet eenvoudig om zo’n unieke locatie als Villa Michaux in beeld te brengen. Sommige zaken zal je zélf moeten komen ontdekken.

Zoals het weidse uitzicht bijvoorbeeld en de schoonheid van de architectuur. Of het dakterras in de avondzon. Of de kleine hoekjes om stiekem even te ontsnappen. En dan vergeten we nog de gezellige leefruimtes waar nieuwe herinneringen gemaakt worden. Als je toch te nieuwsgierig bent, geven deze foto’s je een idee van wat Villa Michaux te bieden heeft. Neem een kijkje in de slaap- en badkamers, de leefruimte, de volledig uitgeruste keuken,…

Het huis beschikt over 6 ruime slaapkamers, 3 badkamers, 2 doucheruimtes, een polyvalente ruimte, een uitgeruste keuken, eet- en leefruimte. In totaal kan men 12 personen verblijven.

Elke kamer is voorzien van een dubbel bed dat omgevormd kan worden tot 2 enkele bedden. In de 2 ruime kamers kan eventueel een kinderbedje worden toegevoegd. Een kinderbed is niet standaard voorzien. Elke kamer geeft uit op een privé of gezamenlijk terras welke extra afzondering en rust kan bieden indien men zich even wenst terug te trekken van de groep.

De lichtrijke eetruimte en salon biedt plaats voor 12 mensen. Er is een piano aanwezig in de leefruimte alsook de partituren van de ex-bewoner, een bekende componist Franklin Gyselinck.

De keuken die verbonden is met de eetruimte, geeft toegang tot de tuin. De keuken zelf is voorzien van een vaatwasmachine, een hoge en kleine koelkast, inductiekookvoer met oven, microgolfoven en alle mogelijke kookgerei. Aangezien niks heerlijker is dan lekkere koffie hebben wij een koffiemachine voorzien met keuze uit diverse soorten koffiebonen.

De polyvalente ruimte kan ingezet worden als stilteplek, speelruimte, meetingroom, een ruimte waar workshops kunnen worden gegeven enzovoort. Deze is voorzien van een scherm, gezelschapspelletjes, tafel en zitbanken.

De hal die de 4 lagen van het huis verbindt bevat nog de originele houten trap die bekleed is met tapijt.

De apotheose van villa michaux is het grote dakterras met uitzicht over de vallei, een uitgelezen plek om te aperitieven en voorzien van een buitenkeuken en -bar.

Nieuwsbrief